Jatoba tea - A koffeinmentes élénkítő

A Jatoba eredete:

A JATOBA teát a trópusi .Hymenaea courbaril" fa belső kérgéből nyerik. A fa az Amazonas esőerdőiben és Kőzép-Amerika egyes részein honos. Világoszöld levelei, kicsi piros virágai és hosszúkás, barna ehető gyümölcsei vannak. Peruban népiesen „Azucar huayo"-nak nevezik, brazíliai neve Jatoba.

 
A JATOBA hagyománya:

Az esőerdő bennszülött törzseinél a Jatobának éppoly régi hagyománya van, mint a dél-amerikai orvoslásban. A Jatoba kivonatát először 1930-ban készítette el.
Dr. Monteiro Silvia elmondása szerint, a Jatoba tea elfogyasztása után mindenki erős életteli lesz, fáradhatatlan alkotási vágy vesz erőt az emberen".

A JATOBA napjainkban:

Ma a Jatoba-kéreg tea a brazíliai esőerdőkben dolgozó favágók kedvelt itala, mert természetes energizálóként lehetővé teszi számukra, hogy hosszú időn keresztül fáradtság nélkül dolgozzanak. Az Amerikai Egyesült Államokban általános erősítőként alkalmazzák.

A JATOBA hatóanyagai:
Részletes analízis szerint a Jatoba-kéreg nagy mennyiségű ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz Kiemelkedő Mangán, Szilícium és Stroncium tartalma, melyek a csontok anyagcseréjében játszanak létfontosságú szerepet A Jatoba-kéreg tartalmaz egy Astilbin nevű anyagot, melyről egy 1997-es vizsgálat alapján :megállapították, hogy anti-oxidáns és májvédő tulajdonságokkal rendelkezik.

A JATOBA elkészítése:

Egy evőkanál teát 0,5 liter vízben 2-3 percig főzünk, majd 4-5 percig állni hagyjuk. Egy kis citromlé hozzáadása elősegíti az ásványi anyagok kioldódását. Tetszés szerinti mennyiségben forrón vagy hidegen fogyasztható.


Videós információ

Nézze meg hogyan vélekednek orvosok, természetgyógyászok a A jövő táplálék kiegészítőjéről.

Avella tea videó

A videó lejátszásához kattintson a képre.

Rendelhető termékeink
 
 
UniWeb Design
UniWeb Design