Catuaba tea - Az ÉletÖrÖmÖk teÁja

A Catuaba eredete:

A Catuba egy vastag kérgű fa, mely az Amazonas vidékén honos. Csak a fa kérge kerül felhasználásra. Dél-Amerika szerte évszázadok óta használják,
A következő anekdotácska Brazíliában így szól a Caruaba teáról:
"Ha egy férfi 60 éves koráig gyermeket nemz, akkor ő volt, ha utána történik, akkor a Catuaba!"A CATUABA tea és az LSD-Low Sexual Desire.

Az LSD névre keresztelt civilizációs betegséget, mely a szexuális vágy drasztikus csökkentésével jár együtt, már a tartós stressz alatt élő állatokon is megfigyelték. A szexuális vágy elvesztését kísérő tünetek: idegesség, feszültség, túlérzékenység, állandó levertség és fáradtság. Mivel a szexuális funkciók működése igen mérvadó mutatója a szervezet egészségi állapotának, megállapíthatjuk, hogy az LSD a túlhajszolt szervezet segélykiáltása.
A Catuaba tea a leghatásosabb természetes segítség a szexuális vágy helyreállítására. Serkentőleg hat a partnerkapcsolatokra, az elveszettnek hitt harmónia újra életre kel. Az életkor előrehaladtéval csökkenő vágyakat is képes fellobbantani.

A CATUABA elkészítése
A kéregteákkal megegyező módon: egy evőkanál teát teszünk 0,5 liter forrásban lévő vízbe, 5 percig lassú tűzön főzzük, majd 15 percig állni hagyjuk. Kellemes citrus ízű főzetet kapunk.

Kúraszerű alkalmazása: 6 pohárral naponta 3 héten keresztül.Videós információ

Nézze meg hogyan vélekednek orvosok, természetgyógyászok a A jövő táplálék kiegészítőjéről.

Avella tea videó

A videó lejátszásához kattintson a képre.

Rendelhető termékeink
 
 
UniWeb Design
UniWeb Design