Avella tea

Az Avella az inka indiánok által használt legfontosabb gyógynövény. Dél Amerika meleg vidékein Brazniában, Paraguayban, Bolíviában és Észak.-Argentínában él a vörös Tabebuia avellanedae fa, melynek kérgét használják az ott élő Tupi Guarani indiánok.

1 kg kéreg 45 g kalciumot, 250 mg vasat, 180 mg káliumot, rezet, bórt, mangánt és magnéziumot valamint jódot és stronciumot tartalmaz.
Legfőbb tulajdonsága hogy megakadályozza a baktériumok szaporodását és meggátolja a vírusok kialakulását.

Dr. Meyer volt az első aki a Tabebuia avellanedae fa kérgét kémiai vizsgálatoknak vetette alá és sikerült izolálnia hatóanyagát, melyet Xlyoidinnek nevezett el. Ez az anyag alapvetően csíra ölő hatású természetes antibiotikum.
A Total Health 1991 decemberi számában Dr.Paul Lee cikkében az alábbi található: "Az Avella tea hatásos ellenszere a megfázásos panaszoknak.
University of Sao Paolo: nagyon erős méregtelenítő és gyulladáscsökkentő hatást állapítottak meg.

A tabebuia avellanedae fa használatos része a kéreg.
Tulajdonságai: fájdalomcsillapító, baktériumellenes, gombaölő, antioxidans, parazitaellenes, gyulladáscsökkentő, antimutagén, vírusellenes.


Fogyasztás: Betegeknek 0,5 liter naponta, megelőzésre 0,25 liter naponta.
Elkészítés: 1 evőkanál teát 0,5 liter vízben felforralunk, 5 percig fedő alatt főzzük, 15 percig állni hagyjuk.



Videós információ

Nézze meg hogyan vélekednek orvosok, természetgyógyászok a A jövő táplálék kiegészítőjéről.

Avella tea videó

A videó lejátszásához kattintson a képre.

Rendelhető termékeink
 
 
UniWeb Design
UniWeb Design