A VITAMINITAL: BLUE

 
A Blue egy különleges eljárással 100% tiszta méhpempőből (Gelee Royalból) készült, vitaminital. Egy üvegcse tartalma:
 • 400mg méhpempő
 • szilvalé sürítmény
 • fruktóz
 • teakivonat
 • búzacsirakivonatok
 • C-vitamin
 • savanyúságot szabályzó tejsav
 • szelén
 • sárgabarackmag-kivonat
 • nikotinamid
 • élesztő
 • E-vitamin
 • béta-karotin
A méhpempő a méhkirálynő tápláléka. Ez az értékes, egyedülálló anyag a királynő életét 8-10 évre megnyújtja. Ezáltal a királynő 30-szor tovább él, mint a méhkaptár bármelyik egyszerű dolgozója. Mindezek mellett a királynő hatalmas megterheléseknek van kitéve: naponta közel 2000 petét rak le amelynek össztömege testsúlyának mintegy háromszorosa. A méhpempő megvédi a méhkirálynőt egész élete során a betegségektől, optimálisan megerősítve annak immunrendszerét.

A méhpempőt több különböző szempontból számos tudományos vizsgálatnak vetették alá. Létfontosságú és értékes alkotóelemek nagy számát találták benne. Bebizonyították, hogy az emberi szervezet számára fontos energiaforrás. A méhpempő tartalmaz: foszfort, ként, B1, B5, B8, B12, A, E, K, és P vitamint. Pantoténsavat, dezocidsavat, 10 hidroci-, 9 decén-, 25 féle amminósavat, 9 féle hormonnukleinsavat, stb. Továbbá nyomokban vasat, nikkelt, mangánt, kobaltot, különféle enzimeket és fermentumokat. A még ismeretlen részek (kb. 2,94%) is igen értékesek.

VIRÁGPOR ALLERGÉNEKET NEM TARTALMAZ

A méhpempő fogyasztása normalizálja a szervezet megzavart élettani működését. A belső elválasztású (Endokrin) valamint a hormontermelő mirigyek működését egyensúlyban tartja és serkenti, ezzel az egész szervezet karbantartását regenerálását hozza létre.

A VARÁZSLATOS HÁRMAS:

Külső hatások - sugárzás, ózon, környezetszennyeződés, de belső megterhelések is, úgymint nikotin, alkohol, gyógyszerek legyőzhetővé teszik a szervezetet. E hatások következtében úgynevezett szabad gyökök jönnek létre.

A kutatásek megerősítik: a szabad gyökök képesek a sejteket teljesen tönkretenni vagy azokat szerkezetükben olymódon károsítani, hogy azok feladatuk ellátására képtelenné válnak. A legártalmasabb, látható következmény a bőr túl korai öregedése! Az orvosok évek óta figyelik a krónikus degenerativ betegségek gyakoribbá válását, a szív és keringési betegségekben szenvedők száma egyre növekszik, nagyobb az infarktus, az érelmeszesedés és a rákveszély.

Tennünk kell valamit táplálkozásunk végtelen szegénysége ellen! A szabad gyökök megállíthatók egy hármas kombinációval, mely tartalmaz: C-vitamint, E-vitamint és béta-carotint. Ez a hármas képezi ugyanis a legütőképesebb elhárító rendszert. A C-vitamin főként a sejtek belsejében, az E-vitamin önmagában képes a szabad gyökök számát mintegy 20%-kal csökkenteni, másik két társával együttesen az eredmény 95%.

Szelén - létfontosságú nyomelem

A szélén a káros anyagcseretermékek lebontását végzi, "megköti" a szabad gyököket, ily módon gondoskodik nap mint nap a szervezet méregtelenitéséről.
A tápanyagok szelén tartalma erősen ingadozik. Ennek oka: a növények a szelént a talajból nyerik és manapság a földek szeléntartalma igen alacsony a műtrágyázás miatt.

Sárgabarack-kivonat

Az oxigén testünk sejtjeiben életet és erőt jelent, egész egyszerűen azért, mert számos, sejten belüli folyamatban az oxigén döntő szerepet játszik.
Túl kevés mozgás, környezeti ártalmak (szén-monoxid, kipufogógázok), vagy akár stresz is okozhat elégtelen oxigénellátást. Az oxigénellátás zavara, adott esetben hiánya szintén gyengíti az immunrendszert.
A kutatók felfedezték, hogy a sárgabarackmag-kivonat tartalmaz egy bizonyos anyagot, mely elősegíti a sejtek oxigén-felvételi folyamatát. Ezt az "oxigén-tartály" szintén tartalmazza a Blue.

ALKOHOLMENTES!
MESTERSÉGES TARTÓSÍTÓSZERT NEM TARTALMAZ!


Videós információ

Nézze meg hogyan vélekednek orvosok, természetgyógyászok a A jövő táplálék kiegészítőjéről.

Avella tea videó

A videó lejátszásához kattintson a képre.

Rendelhető termékeink
 
 
UniWeb Design
UniWeb Design