VEGYEN RÉSZT VOLL -FÉLE DIAGNOSZTIKÁN
MOST HA SIET SPOROLHAT 10 000.-FT-OT.
A KÖVETKEZŐ 71 BEJELENTKEZŐNEK INGYENES.

 

Dr. Reinhold Voll Peter Pitterlinggel létrehozta azt a számítógépes programot, amely révén 1/2-1 óra alatt feltérképezhető az emberi szervezet energetikai helyzete.

 
 

Az egész szervezetet vizsgálja. Abban a korai stádiumban is, amikor még nincs tünete, nincs pozitív laboratóriumi, avagy más lelete, már jelzi a szervezetben készülődő betegséget. Ezzel korai diagnózist, sőt megelőzést tesz lehetővé. Voll azon az állásponton volt, hogy ha a kínai terápia eredményes, ezt az energiát modern eszközökkel mérni, és szükség szerint kiegyensúlyozni lehet. A stuttgarti dr. Wermer mérnökkel megtervezték az első Kraiss-Fritz diaterapunktőrt, azt a diagnosztikai és terápiás berendezést, amellyel a szervezetet bekapcsolva egy küszöb alatti, mikro-amper erősségű áramkörbe, a finom cső-ohmméter segítségével minden szerv potenciálját mérni lehet. Egy 100 egységre beosztott skálán a mutató kilengése jelzi a szerv energetikai állapotát. Voll megfigyelte, hogy az egészséges szerv mindig ötvenet mutat. Ha egy szervben gyulladás van, akkor alacsony az ellenállása, tehát magas értéket kapunk. Egy egészséges szerv a rákapcsolt alacsony áramot képes szinten tartani, mert jó a vezető képessége. A beteg szerv esetében az áram csökkenő tendenciát mutat, a skálán mutatóesést észlelünk. A hasonlóság elvén alapuló  homeopátia bekapcsolásával, és e módszerrel kideríthető a betegségek oka, oki diagnózist ad, mely tökéletesebb gyógyulást eredményez. Kitesztelhető az adott páciens számára mely enzim, antioxidáns, vitamin, ásványi anyag, bio-termék, gyógynövény, étel, gyógyszer a legkedvezőbb. A számítógépes Voll-Pitterling készülékkel történő vizsgálat a páciens számára kényelmes, gyors, nem jár tortúrával. Egy karosszékben kell ülnie, miközben a végtagjainak bioaktív pontjait nézve vizsgáljuk.

 

A Voll-féle számítógépes diagnosztika, a homeopátia és speciális kezelés révén betegség megelőzését is elősegíti. Mindezt embercentrikus, családias légkörben.

 

Egészségcentrum

   

Bejelentkezés:

 
      DEBRECEN BUDAPEST
        4027 CSIGEKERT U. 33.   1139 Röppentyű u 73/a
        06-52-531-015   
        06-30-995-2958

  06-30-4093-311

 
www.naturalp.hu
Videós információ

Nézze meg hogyan vélekednek orvosok, természetgyógyászok a A jövő táplálék kiegészítőjéről.

Avella tea videó

A videó lejátszásához kattintson a képre.

Rendelhető termékeink
 
 
UniWeb Design
UniWeb Design